Opblaasbare eenhoorn zwembad

Opblaasbare eenhoorn zwembad

De opblaasbare eenhoorn, het item voor in ieder zwembad!

Lees hier meer over de opblaasbare eenhoorn ->

Op zoek naar een opblaasbare eenhoorn voor in het zwembad?
De hit van deze zomer; de opblaasbare eenhoorn. De Regenboog eenhoorn is op een eenvoudige- en snelle manier op te blazen, bijvoorbeeld met behulp van een haardroger en kost in verhouding vrij weinig. Ieder zwembad verdient er eentje. Puur als decoratie, of om er lekker op rond te dobberen. Wie zei dat de eenhoorn alleen in sprookjes voorkomen? Deze bijzondere eenhoorn, met manen in alle kleuren van de regenboog en een gouden hoorn, kan echt van jou zijn. Mooiere, vurigere en wildere schepsels zijn er niet. Laat je fantasie de vrije loop. Wil jij elegant en in volledig in stijl op het water ronddrijven? Weet jij dit beest te temmen en kun je erop blijven zitten zonder in het water te vallen? Klik op onderstaande button om de opblaasbare eenhoorn voor in het zwembad te bestellen (Opblaasbare eenhoorn zwembad).

 

Bekijk hier de opblaasbare eenhoorn ->

 

Opblaasbare eenhoorn voor in het zwembad.

Feestbeest!

Opblaasbare eenhoorn zwembad
Opblaasbare eenhoorn zwembad

Geef je een zogenaamde poolparty of vrijgezellenfeestje dan mag deze trend zeker niet ontbreken op de fuif. Het is het ideale object om de leukste foto’s mee te maken. De ster van de avond. De eenhoorn is in ieder geval zeer fotogeniek en doet niet moeilijk om een foto meer of minder! Misschien wel het meest getoonde item op Twitter deze zomer. Grijp je vriend bij zijn kladden, kijk in de camera, vergeet niet te lachen en druk op verzenden. Wedden dat je een recordaantal likes zult ontvangen!

In de koffer
Tijdens het voorbereiden van je zomervakantie moet je natuurlijk niet vergeten de eenhoorn in te pakken. Hiermee steel jij op je vakantieadres gegarandeerd de show! Wat je bestemming ook is, met de eenhoorn ben je in iedere zee in je element. Trotseer samen met je nieuwe vriend het water of maak de blits in het zwembad. Plaats hem op het strand als bikvanger en gebruik hem om op te zonnen. Lang uit opdrogen in de zon. Zo hip en comfortabel was je vakantie niet eerder. Ga je met een vriend of vriendin op vakantie verras hem of haar dan met een eigen exemplaar. Plezier voor twee! Wel zo leuk.

Welke opblaasbare artikelen zijn nog meer leuk voor in het zwembad?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *