Opblaasbare eenhoorn pak

Opblaasbare eenhoorn pak

Opblaasbare eenhoorn pak

Op zoek naar een leuke outfit voor een feest? Een vrijgezellenfeest, studentenfeest of een feest waarin je verkleed moet komen? Het kan altijd lastig zijn om met een leuke, goede en grappige outfit te komen, helemaal een die niet te veel tijd kost. Gebruik een opblaasbare eenhoorn en je hebt binnen een paar minuten de meest originele outfit van het hele feest met je opblaasbare eenhoorn pak.

 

Bekijk hier de verkleedkleding ->

 

Hoe maak je een eenhoorn pak

Opblaasbare eenhoorn pak
Een grote opblaasbare eenhoorn.

Naast een opblaasbare eenhoorn zwemband heb je niet veel nodig. Een wit shirt en een witte broek en je bent eigenlijk al klaar. Doe de eenhoorn zwembad om en je bent binnen een minuut omgetoverd in je ludieke eenhoorn pak. Je kunt het natuurlijk zo bont maken als je wilt en glitter make-up gebruiken, een extra hoorn voor op je hoofd gebruiken of zelfs je haar nog in vrolijke eenhoornkleuren verven. Maar de basis voor dit eenhoorn pak is simpel, je hoeft eigenlijk alleen maar een opblaasbare eenhoorn zwemband te hebben voor deze feest outfit.

Eenhoorn zwemband aanschaffen

Waar kun je het beste zo’n eenhoorn zwemband aanschaffen? In verschillende winkels verkopen ze deze opblaasbare figuren al voor een klein prijsje. Bijvoorbeeld bij de Primark, Blokker, Action en speelgoedwinkels hebben ze deze zwembanden op het moment in hun assortiment. Ook online zijn er genoeg webwinkels waar je eenvoudig zo’n opblaasbare eenhoorn kunt aanschaffen. Dit is heel handig wanneer je last minute nog op zoek bent naar een opblaasbare eenhoorn. Veel webwinkels hebben goede verzendtijden en bezorgen jouw opblaasbare eenhoorn al de volgende dag.

De leukste outfit voor een verkleedfeest is toch de eenhoorn. Met een opblaasbare eenhoorn zwembad heb je deze outfit zo voor elkaar. Naast de eenhoorn heb je verder een basic outfit nodig en jouw opblaasbare eenhoorn pak is al klaar. Schaf een opblaasbare eenhoorn aan in de winkel of bestel er een online en ben verzekerd van een unieke outfit en steel de show.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *