Opblaasbare eenhoorn hoorn

Opblaasbare eenhoorn hoorn

Opblaasbare eenhoorn hoorn

Lees hier meer over de opblaasbare eenhoorn ->

Betover met je magische eenhoorn hoorn.
De eenhoorn is een mythisch wezen met magische krachten in zijn hoorn. Wil jij nu de kracht van de eenhoorn bezitten en alles om je heen betoveren? Betover dan alles met deze opblaasbare eenhoorn hoorn! Dit leuke feestartikel kan gebruikt worden op feesten en partijen. Maar de échte feestganger, draagt zijn hoorn altijd.

Zó in de feeststemming!
De opblaasbare eenhoorn hoorn is makkelijk op te blazen en op te zetten, door deze met elastiek achter je hoofd vast te zetten. En je bent meteen ‘ready to party’! Denk eens aan Carnaval of Halloween. Op deze dagen kun je de eenhoorn hoorn combineren met wat paardenhoeven en een staart – en je kostuum is klaar! Ook op een vrijgezellenfeest kan de eenhoorn hoorn de ‘nog zuivere’ toekomstige bruid aanmerken. Wie weet houdt ze de hoorn wel op voor de bruiloft!

 

Bekijk hier de opblaasbare eenhoorn ->

 

Opblaasbare eenhoorn hoorn kopen?

Ook voor kids

Opblaasbare eenhoorn hoorn
Opblaasbare eenhoorn hoorn

De hoorn is niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar, in verband met het elastiek waarmee je de opblaasbare eenhoorn hoorn kunt vastmaken. Kinderen boven de drie jaar kunnen hier wel naar hartenlust mee spelen. De creatieve ontwikkeling van kinderen zal floreren met dit simpele speelgoed. Geef ze een eenhoorn hoorn kado en laat de fantasie stromen. Aanschouw de sprookjes met prinsessen en eenhoorns. Of toneelstukken waarbij de draken vechten met de eenhoorns. Er is geen limiet aan de mogelijkheden.

Voor je huisdier
Op Youtube wordt je overladen met grappige honden en katten filmpjes. Katten die schrikken van komkommers, honden die ‘I love you’ blaffen en onze favoriete huisdieren met schattige hoedjes. Tover je huisdier nu ook om in een eenhoorn en je brengt de show naar huis. Check wel even of je huisdier bereid is om mee te werken, anders kan dat voor vervelende situaties zorgen.

Koop een eenhoorn hoorn
De eenhoorn hoorn is in verschillende online en offline winkels te koop. Je kunt de prijzen vergelijken om de beste deal te krijgen. Kijk bijvoorbeeld eens in winkels voor feestartikelen. Voor meer informatie over het bestellen van de opblaasbare eenhoorn kan je klikken op bovenstaande link.

Tip: PrachtigKado.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *